"Jeg skriver en bog til og for yogalærere, og jeg har brug for dine erfaringer og gode råd!"

powered by Typeform

Dine råd kommer i bogen!

På trods af at vi er så mange yogalærerer, så forbløffer det mig gang på gang, at det er så småt med litteraturen på området. Hvor er den gode lærebog, den som alle yogalærere og -instruktører bør læse? Den som beskriver fundamentet for det vi gør? Den som opsamler vores samlede viden, og formidler den videre til både nye og erfarne kollegaer?

Jeg har søgt og søgt, men må erkende at jeg ikke kan finde den. Derfor har jeg besluttet mig for at skrive den selv. Men jeg har brug for din hjælp!

Jeg er klar over at mit perspektiv blot er et ud af mange, og med denne bog, forsøger jeg at samle op på det samlede felt. Jeg vil i bogen give et så bredt og retvisende billede som muligt, af de udfordringer som en yogalærer møder i sit daglige arbejde. Og så vil jeg fortælle hvordan man møder og tackler dem.

Som yogalærer er der altid udfordringer. Du har selv mødt dem, har du ikke? Jeg har i hvert fald. Omend vi alle har svært ved forskellige ting, så vil jeg, på baggrund af min erfaring som underviser, påstå at vi vil kunne finde fællesnævnere. Måske du har fundet løsningen på netop det problem som jeg står med? Måske en tredje kollega har en løsning på det problem, som du støder panden imod gang på gang?

Ved at hjælpe hinanden, styrker vi vores praksis som yogalærer. Ved at stå sammen som forskellige dele af et bredt og forskelligartet yogamiljø, kan vi øge kvaliteten af det som vi alle brænder for; yogaen.

"Som yogalærer er der altid udfordringer. Du har selv mødt dem, har du ikk'?"

Ved at hjælpe hinanden, styrker vi vores praksis som yogalærere.

powered by Typeform

'Styrk Dig'

'Styrk Dig' er rammen for mine mere end 15 års erfaring som underviser, behandler, facilitator og yogalærer"
- Kirstine Marie Fabricius

Skriv og hør nærmere

Scroll to top