Det er overraskende hvor lidt vi bevæger os sammen - og hvor sjovt det er!

Træn med kollegaerne!

Ønsker du og dine kollegaer, at have jeres eget ugentlige yogahold eller et yogaevent eller yogaindslag i forbindelse med en personaledag?Så er der masser af muligheder.
Et ugentligt yogahold kan fx lige før jeres arbejdsdag, som en del af jeres frokostpause eller lige efter fyraften.

Hvad kan et firmayogahold?
Det kan være en god og forpligtende både at få tid til at træne på. Ligger timen om morgenen kan du sætte arbejdsdagen godt i gang med god energi. Det kunne fx være med en vinyasa-/flowklasse (link til hvad det er) med lidt eller meget sved på panden - alt efter jeres ønsker.

Ligger holdet som en del af frokostpausen er det et godt afbræk fra dagen, måske fra en stillesiddende dag foran skærmen. Det kunne være en Hathaklasse (yoga med energi) fx. med fokus på at strække ryg og nakke og få energi til resten af dagen.

Vælger I, at slutte dagenen af med et yogahold, kan det fx bruges på at ryste dagen af med en vinyasa/flow- eller hatha-klasse eller til at slippe dagen helt, komme ned i gear og være klar til en rolig eftermiddag/aften med familien, vennerne eller i dit eget selskab med en blid hatha klasse eller yinklasse.

Generelt er det rigtig rart for de fleste, at mindske transporten mellem hjem-arbejde-træning og det er tidsbesparende at træne på sin arbejdsplads. Derudover kan det give gode relationer på tværs af organisationen at lave yoga sammen. En træningsform hvor man ikke nødvendigvis interagerer særlig meget, men hvor vi alligevel er opmærksomme på hinanden i rummet i løbet af yogaundervisningen.

Hvad med lokaler?
Har I lokaler til rådighed i form af fitnesscenter eller motionsrum kan det bruges eller kan et mødelokale der kan ryddes for borde og stole sagtens fungere.
Har I ingen lokaler til rådighed og jeres firma/virksomhed/organisation eller i Københavnsområdet kan jeg være behjælpelig med at finde lokale.

Hvor lang tid varer et firmayogahold?
Det kan vare alt fra 30-90 minutter. Alt efter hvad der passer jer.

Udstyr

Jeg har mulighed for at assistere med yogaudstyr i form af fx yogamåtter hvis I ikke selv har det til rådighed.

Hvem betaler for holdet?
Der findes forskellige løsninger.

Nogle firmaer giver træning som et medarbejdergode hvor holdet er helt eller delvist betalt og andre virksomheder har fitness/motionsforeninger hvor medarbejderne selv betaler evt. med tilskud

Skal I oprette holdet som noget helt nyt og ikke har mulighed for at køre det gennem firmaet  eller en medarbejderforeningen kan vi også sagtens finde en tredje løsning.

 

Kontakt mig for at tale nærmere om en model der passer for jer.

Pt. kører jeg ugentlige firmahold hos KMD og Novo Gruppens Fitness på 60-90 minutter.

Brug kroppen, brug hovedet og brug yoga til at opleve noget nyt sammen!

Få et afbræk med yoga

Hvad kan et firma yogaevent?
På et firmaevent kan I oplagt få et afbræk fra oplæg og diskussioner på en personaledag eller det kan være som en mere festligt indslag til en julefrokost eller sommerfest eller som en del af en indsats for at mindske stress og øge nærværet på arbejdspladsen.

Et yogaevent eller yogaindslag kan både være fysisk i almindeligt tøj eller med træningstøj på. Det kan have fokus på åndedræt, meditation eller afspænding. Formen kan være foredragsbaseret kun med enkelte øvelser, såfremt i ønsker det.

Jeg har mulighed for at assistere med yogaudstyr i form af fx yogamåtter hvis I ikke selv har det til rådighed.

Uanset jeres behov kan vi finde en model der både passer jer ift. tids- og prisramme.

Et event kan også være en god måde at finde ud af om der er interesse i og tilslutning til et ugentligt yogahold på din arbejdsplads.

Hey det var faktisk virkelig sjovt!

Først tænkte jeg; det her skal bare overleves. Endnu et velmenende "ryste-sammen-indslag". Men jeg må indrømme at det faktisk var både hårdere og sjovere end jeg regnede med. Det er efterhånden ikke så tit, at jeg eksempelvis står på hænder længere. (læs; aldrig). Der blev både grinet, pustet og prustet hele vejen rundt.
- Rune Nordstrøm Pedersen. Reform Act .

Skriv og hør nærmere

Jeg tilpasser det efter dine ønsker og behov
Scroll to top