powered by Typeform

'Tak for at tage dig tid'

'Din feedback er super vigtigt for mig"
- Kirstine Marie Fabricius

"Kropsterapi er en behandlingsform som kombinere massage og terapi, og som kan afhjælpe både fysiske og psykiske problemer."

Hvordan foregår det?

Under en behandling arbejder jeg med udgangspunkt i din krops nuværende tilstand, altså med udgangspunkt i hvordan du og din krop har det netop i dag. Du kommer til at ligge på en briks, lig den som en massør eller fysioterapeut bruger. Jeg starter altid en behandling med at spørge ind til hvordan det går, og til hvordan du oplever din krops tilstand for tiden.
Under en behandling går jeg igennem hele kroppen, hvor jeg vil arbejde med både for- og bagside, fra dit hovedet og ned til dine fødder.
Undervejs vil jeg løbende guide dit åndedræt, da det er et afgørende værktøj til at forløse spændinger, såvel som til at få ro på hele dit nervesystem.

Jeg masserer, trykker og arbejder med hele din krop, og sætter særligt ind de steder, hvor både du og jeg mærker blokeringer og spændinger. Det gør jeg for at afspænde og ilte muskel- og bindevæv, hvilket hjælper lindring og heling på vej. Undervejs vil du opleve at jeg arbejder med “pulseringer”, hvilket betyder at jeg skiftervis ryster, hiver og bevæger eksempelvis dit ben i rytmiske bevægelser. Sammen med et kontrolleret åndedræt, afslapper, afspænder og beroliger det din krop og dit nervesystem.

En behandling er af 50 minutters varighed.

Ledige tider til kropsbehandling - book her!

Scroll to top