Forebyg arbejdsskader med massage

Kunne du tænke dig massage på din arbejdsplads?

Jeg tilbyder firmamassage hvor jeg kommer ud til din virksomhed med min briks og behandler dig og dine kollegaer/medarbejdere. I massagen fokuserer jeg på behandling og forebyggelse af gener relaterede til det specifikke arbejdsliv I har på din arbejdsplads.

Arbejdsrelaterede skader og gener kan eksempelvis være ømhed og stivhed i nakke og skuldre affødt af mange  mange timer foran en computer. Det kan også være at du har et stående arbejde hvor du måske i stedet har brug for massagen i ben og lænd.

Massagen er en blanding af pulsering, tryk og stræk. Jeg arbejder med hele din kroppen, og sætter særligt ind de steder, hvor du og jeg mærker blokeringer og spændinger. Massagen afslapper og afspænder kroppen, og den føles lettere og blødere efterfølgende.

Til slut i massage vil jeg give dig en øvelse eller to med. Øvelserne skræddersyer jeg til dig og de er simpel og kan laves som en del af din hverdag.

Kontakt mig for at få en massageordning på din arbejdsplads. Vi finder en løsning der passer i tid og budget ud fra din og dine kollegaer/medarbejders ønsker.

Med venlig hilsen

Kirstine Marie Fabricius

Scroll to top